یکی یه دونه

خرید کتاب دست به کار 8 با کاغذ ها قصه بگو

جلد کتاب خرید کتاب دست به کار 8 با کاغذ ها قصه بگو
موجود در انبار یکی یه دونه (4 عدد)
ارسال سریع سراسری
تضمین اصالت کتاب
پشتیبانی تلفنی
قصه کودککد کتاب: #5745

خرید کتاب دست به کار 8 با کاغذ ها قصه بگو

خلاصه و معرفی اثر:

دست به کار 8 با کاغذ ها قصه بگو نوشته ایا واتانابه یک اثر هنری است. این کتاب به کودکان یاد می دهد چطور با کاغذ های ساده قصه های جذاب بسازند و تخیل خود را تقویت کنند.

قطع کتاب-
نوع جلد-
زبان کتابفارسي
قیمت نهایی فروشگاه
250,000تومان
سفارش تلفنی شیراز

معرفی کتاب دست به کار 8 با کاغذ ها قصه بگو

کتاب دست به کار 8 با کاغذ ها قصه بگو نوشته ایا واتانابه یک راهنمای خلاقانه برای کودکان است. این اثر با هدف آموزش روش های ساده ساختن اشکال با کاغذ طراحی شده است تا کودکان بتوانند همزمان با کاردستی قصه های خود را نیز خلق کنند. نویسنده در این کتاب نشان می دهد که چطور می توان با ابزار های ساده دنیایی از خیال ساخت. این کتاب فرصتی عالی برای رشد مهارت های دستی و تقویت قدرت داستان سرایی در کودکان است. نشر پرتقال این کتاب را برای پرورش خلاقیت کودکان منتشر کرده است.

این کتاب چه چیزی یاد می دهد

این کتاب به کودکان یاد می دهد چگونه با استفاده از کاغذ های رنگی و ساده اشکال مختلفی بسازند. هر صفحه از کتاب شامل آموزش های مرحله به مرحله است که کودک را تشویق می کند تا با دستان خود کاردستی های جدید خلق کند. این فرایند نه تنها مهارت های حرکتی ظریف را بهبود می بخشد بلکه تفکر منطقی و حل مسئله را در ذهن کودک تقویت می کند. علاوه بر ساخت کاردستی کودک یاد می گیرد که چگونه برای هر شکلی که می سازد یک قصه بسازد. این ترکیب هنر و ادبیات باعث می شود کودک با اعتماد به نفس بیشتری در دنیای هنر پیش برود و با کاغذ ها قصه های بی نظیری خلق کند.

والدین چطور از این کتاب استفاده کنند

همراهی در ساخت کاردستی

والدین باید هنگام خواندن کتاب دست به کار 8 با کاغذ ها قصه بگو کنار کودک باشند. شما می توانید مرحله به مرحله با کودک پیش بروید و کاغذ ها را تا بزنید. این همراهی باعث می شود کودک احساس امنیت کند و با اشتیاق بیشتری به ساخت اشکال بپردازد.

تشویق به قصه گویی

بعد از ساختن هر کاردستی از کودک بخواهید تا داستانی برای آن تعریف کند. هدف این کتاب فقط ساختن نیست بلکه رشد خلاقیت است. والدین با پرسیدن سوالات ساده درباره شکل ساخته شده می توانند کودک را به حرف زدن و داستان پردازی تشویق کنند.

ایجاد فضای خلاقانه

یک فضای مناسب و آرام برای کاردستی فراهم کنید. اجازه دهید کودک با کاغذ های مختلف تجربه کند و نگران اشتباه کردن نباشد. هدف اصلی لذت بردن از فرایند خلق کردن و قصه گفتن است که باعث ایجاد خاطرات خوب بین والدین و کودک می شود.

برای چه سنی

این کتاب برای کودکان سه تا هفت سال طراحی شده است. در این سن کودکان به ساخت کاردستی علاقه زیادی دارند و مهارت های دستی آن ها در حال رشد است. این کتاب به خوبی با توانایی های ذهنی این رده سنی هماهنگ شده است.

شناسنامه کتاب

عنوان اثر:دست به کار 8 با کاغذ ها قصه بگو
مجموعه اثر:مجموعه «دست به کار» (2 جلد)
انتشارات / ناشر:پرتقال
دسته‌بندی اصلی:قصه کودک
شابک (ISBN):9786222749163

سوالات متداول درباره خرید و ارسال کتاب

بله این کتاب با آموزش ساخت کاردستی باعث تقویت خلاقیت و قصه گویی در کودکان می شود.

سایر جلدهای مجموعه «دست به کار»

این اثر بخشی از مجموعه 2 جلدی «دست به کار» است. می‌توانید سایر جلدهای این مجموعه را در ادامه مشاهده کنید:

2 جلد در سایت

سایر کتاب‌های نشر پرتقال

مشاهده همه کتاب‌های نشر پرتقال←
جلد کتاب خرید کتاب کتاب کار نخ نامرئی

خرید کتاب کتاب کار نخ نامرئی

پاتریس کارست
350,000 تومان
جلد کتاب خرید کتاب کی گفته تو کوچولویی

خرید کتاب کی گفته تو کوچولویی

مایا مایرز
290,000 تومان
جلد کتاب خرید کتاب تو همیشه عالی هستی

خرید کتاب تو همیشه عالی هستی

مایا مایرز
290,000 تومان
جلد کتاب خرید کتاب بوکی و کوکی

خرید کتاب بوکی و کوکی

بلانکا گومز
350,000 تومان

عناوین پیشنهادی در دسته‌بندی قصه کودک

مشاهده همه←
جلد کتاب قصه های قشنگ و قدیمی: ۱۰ قصه از سندباد نامه

قصه های قشنگ و قدیمی: ۱۰ قصه از سندباد نامه

به روایت سعیده کامرانی
350,000 تومان
جلد کتاب 30 قصه 30 شب جلد 9: زبل و جادوگر مو قرمز

30 قصه 30 شب جلد 9: زبل و جادوگر مو قرمز

به روایت مژگان شیخی
250,000 تومان
جلد کتاب خرید کتاب کلاه خانم لاک پشت

خرید کتاب کلاه خانم لاک پشت

به روایت مژگان شیخی
250,000 تومان